maker

Sunday, December 26, 2010

sekolah....

HAI,musim persekolah dah nak tiba byk la kerja rumah kita tp terpaksa la sbb nk pandai mcm seung jo (cerita playful kiss) dia pandai sgt! owh kat kelas sy pon ade budak cam tu nama dia nurin syakirah asyik2 dpt no 1 paling rendah no 3 pernah dua kali kalah kan dia hihihi tp korang please la komen kitaorang terima kasih sgt2 sbb sudi tgk blog kitaorang yg x seberapa ni :D jd follower kitaorang eh? tau2 k byeeee

dari admin mira :D

No comments:

Post a Comment